Nu är din karriärsajt mobilanpassad!

Ca 25% av besökarna på din karriärwebb kommer från en mobil eller surfplatta. Mobilanpassningen innebär att er karriärwebb ser bra ut i mobila enheter samt att man nu kan söka jobb via mobilen!

Responsive design - vad är det?

Det finns lite olika sätt att göra mobilanpassningar, vissa väljer att göra en separat version av webbplatsen, andra göra särskilda app:ar för Iphone och Android, och de flesta gör som vi och använder responsive design.
Responsive design innebär att designen anpassar sig efter storleken på skärmen hos besökaren, du kommer märka att det ser annorlunda ut om du surfar in via en mobiltelefon. Dels hamnar allt innehåll i en spalt, och viss grafik, som ev bakgrundsbild försvinner för att göra det tydligare på små skärmar.

Att ansöka via mobilen

Det största hindret för att ansöka på mobilen är ofta att man inte har sitt CV tillgängligt samt att ansökningsprocesserna kan vara långa.
Vår lösning på det problemet är enkel, vi erbjuder två sätt att ansöka från mobilen. Antingen via LinkedIn då vi importerar CV därifrån, eller genom att den ansökande får skriva in sin epost-adress och sedan slutföra sin ansökan från en dator vid lämpligt tillfälle.
Vi kan redan se att andelen mobilansökningarna gått upp, och vi hoppas kunna återkomma med lite mer siffror längre fram.

Join over 4200 successful
recruiters — use Teamtailor

You’re just one step away. Easy to set up, easy-to-use.